Recrutări – sesiunea de primăvară 2019

ByAEBC

Recrutări – sesiunea de primăvară 2019

Crezi că învățământul românesc poate fi altfel? Vrei să cunoști oameni noi și să înveți lucruri pe care cu siguranță nu le vei învăța în școală? Vrei să fii un promotor al drepturilor elevilor? Dacă da, înseamnă că locul tău este în echipa noastră! Nu mai sta pe gânduri și răspunde următoarelor întrebări până cel târziu pe 29 martie: https://goo.gl/forms/L9kK4M0810ShrrH33

În zilele următoare te vom contacta și vom programa un interviu pentru a te cunoște. Te așteptăm alături de noi! 😀

Asociația Elevilor din Bacău este prima structură independentă cu și pentru elevii din județul nostru. Activitățile noastre sunt diverse, iar printre ele se numără:
– apărarea drepturilor elevilor;
– obținerea de facilități de la autorități pentru elevi;
– ajutăm elevii să își pună ideile și proiectele în practică;
– formăm elevii aleși să își reprezinte colegii în consiliile de administrație ale liceelor;
– monitorizăm colectarea și cheltuirea fondului școlii;
– analizăm bugetele școlilor;
– intervenim în cazurile de discriminare;
– organizăm evenimente și dezbateri pe teme de interes pentru elevi;
– propunem și schimbăm legi care privesc tinerii.

Dacă vrei să lucrezi la aceste obiective și să fii reprezentant al Asociației Elevilor la tine în școală/liceu, locul tău este alături de noi. Toate acestea vor fi posibile deoarece Asociația Elevilor din Bacău (AEBc) se bucură de statut juridic și de o recunoaștere oficială, legală.

Fii parte a schimbării, luptă pentru drepturile tale!

About the Author

AEBC administrator